Wie zijn wij

Groen Hulpverlening
Groen Hulpverlening VOF is in 2014 opgericht door Emmelieke Dorst en Tanja Tirion en geboren uit de dringende vraag naar eerlijke en transparante zorg.

Emmelieke en Tanja geloven in persoonlijke en kleinschalige zorg, die niet alleen kwaliteit, maar ook kwantiteit hoog in het vaandel heeft staan.

Rechtsvormwijzging
Gezien de maatschappelijke rol als organisatie, is in 2020 de rechtsvorm van Groen Hulpverlening opnieuw bekeken. Aangezien Groen Hulpverlening met gemeenschapsgelden werkt en geen winstbejag nastreeft, is ervoor gekozen om de rechtsvorm van Groen Hulpverlening om te laten zetten van een vennootschap onder firma (V.O.F.) naar een stichting.

Vanaf 1 januari 2021 gaan wij dan ook verder als Stichting Groen Hulpverlening.

De Directie
De directie bestaat uit twee directieleden. Zij hebben de werkzaamheden onderverdeeld in zorginhoudelijke en financieel/orginisatorische taken. 

Team Leidinggevenden
Er is een operationeel team leidinggevenden: dit team bestaat uit een coördinator Team Ambulant, een coördinator Team Centrum en een coördinator Team Moeder & Kind. Zij zijn het eerste aanspreekpunt binnen deze onderdelen van Groen Hulpverlening en zorgen ervoor dat binnen deze onderdelen alles soepel verloopt. Onze zorgmanager draagt zorg voor alle overstijgende zaken binnen het team leidinggevenden; hiermee is de zorgmanager het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie voor overstijgende zaken.

Zorginhoudelijke ondersteuning
Hoofdbegeleiders dragen zorg voor de ondersteuning en begeleiding van de zorgvragers; zij krijgen hierbij zorginhoudelijke ondersteuning van onze orthopedagoog en het Team Leidinggevenden.